Усмихвайте се уверено с естетична стоматология в Клиника Киряков

Усмихвайте се уверено с естетична стоматология в Клиника Киряков

Усмихвайте се уверено с естетична стоматология в Клиника Киряков

Естетичната стоматология е специализирана част от денталната медицина, насочена към постигането на красива усмивка, която да ви носи увереност във всяка една ситуация. 

В Клиника Киряков, благодарение на последните иновации в областта на естетичната дентална медицина, предлагаме богат набор от услуги за подобряване на вашата усмивка.

Бяла естетика за красива усмивка

Поддържането на красиви и здрави зъби е от съществено значение за личното ни благополучие на много нива - от по-добро цялостно здраве до по-добро самочувствие.

Избелване на зъби

Избелване на зъбите е процедура за подобряване на цвета на зъбите, като се извличат пигменти от зъбната структура и по този начин постига по-бял цвят. 

Избелването на зъбите ви може бързо да подобри вашия външен вид.

Избелване на зъби

Бондинг на зъби

Бондингът на зъби е минимално инвазивен метод за коригиране на формата и цвета на зъбите и е чудесен начин за възстановяване на усмивката. 

Това е метод, при който се използва дентален композитен материал, който се наслагва и залепва към повърхността на зъба.

Бондинг на зъби

Холивудска усмивка

Холивудската усмивка е концепция за създаване на перфектни зъби, използвайки фасети. 

Фасетите са тънки керамични люспи, чието поставяне на повърхността на зъбите служи за корекция на формата и цвета.

Smile design (дизайн на усмивката), от своя страна, е иновативен дигитален дял от стоматологията. Той позволява да видите, одобрите и изберете модела на новата си усмивка, още преди да са направени каквито и да е корекции.

Smile design елиминира риска да не харесате новата си усмивка - тя ще е точно такава, каквато сте видели преди да се пристъпи към направата ѝ.

Холивудска усмивка и Smile Design

Розова естетика за красиви венци

Позицията и хармонията на венеца е изключително важен фактор за това как ще изглеждат зъбите. Именно затова понякога се налагат и корекции в областта на венеца.

Гингивопластика

Гингивопластиката е процедура, която се използва за коригиране и оформяне на венците, с цел подобряване на естетиката на усмивката. 

Тя включва леко променяне на контура на венците, за да се подчертае красотата на зъбите.

Гингивопластика

Естетични корекции на зъби

При наличие на несъвършенства по зъбите или комплексни проблеми като изтриване на зъбите, може да намерите решение при нас, в зависимост от случая.

Лечение на изтрити зъби

Изтриването на зъбите може да бъде негативен фактор както за функционирането на дъвкателния апарат, така и за естетиката на усмивката. 

В Клиника Киряков използваме различни методи за възстановяване на формата и функцията на зъбите, осигурявайки цялостен подход към възстановяването на вашата усмивка.

Възстановяване на изтрити зъби

Затваряне на разстояние между зъбите

Диастемата, или разстоянието между зъбите, може да се коригира с помощта на ортодонтски методи или дентални възстановявания.

Най-често за целта се използват коронки и фасети, за да се постигне по-хармонична усмивка.

Корекция на диастема

Клиника д-р Киряков се гордее с предоставянето на персонализирани решения, отговарящи на нуждите и желанията на пациента. 

Нашата цел е да предоставим услуги от най-високо качество, с които ще се усмихвате уверено всеки ден.


Често задавани въпроси

Какви са най-честите причини за посещение на естетичен зъболекар?

Най-честите причини за посещение при зъболекар за естетични процедури са разстояния между зъбите, изтрити зъби, наличие на множество обтурации (пломби) на предните зъби и други дефекти във формата и цвета на зъбите и на венците.

Покриват ли се подобен тип процедури от Здравната каса?

Тези услуги не се покриват от здравната каса.