За нас

Дентална практика д-р Киряков

В Клиника Киряков предоставяме лечение във всички области на денталната медицина, като в клиниката разполагаме с рентгенов център.

По този начин залагаме на комплексността - така при нас може да получите всичко необходимо за вашето орално здраве, включително и рентгенови снимки за поставяне на правилна диагноза.

Вярвайки, че посещението при стоматолог не трябва да бъде болезнено или травмиращо и прилагайки най-новите методи за лечение и профилактика, ние не само лекуваме нашите пациенти.

Ние им връщаме чувството за комфорт, доверие и самочувствие.

За клиниката

Клиника Киряков започва своята практика през 2008 година, като в началото д-р Киряков работи самостоятелно. След това съвместно с д-р Кирякова разширяват своята практика, като в момента в клиниката по дентална медицина работят петима доктори.

Ние се намираме в гр. Хасково, бул Съединение 40 (от автогарата в посока “Кауфланд”)

В клиниката безкомпромисно държим на здравето на пациента, лекаря и персонала.

Именно затова имаме строг протокол на дезинфекция и стерилизация, който спазваме стриктно. Използваме троен цикъл на стерилизация на целият инструментариум, както и дезинфекциране на стола и шлаухите му след всеки пациент.

Отношението към пациента е изключително важно за нас, както и изготвянето на най-подходящия индивидуален план на лечение, за да хармонизираме здравето и естетиката на усмивката.

Повече за Дентална клиника Киряков

Нашият екип

Ние в клиника Киряков сме екип от лекари, тясно специализирани в конкретна област, като така вярваме, че можем да дадем възможно най-доброто от себе си.

Д-р Киряков е главният лекар, който преглежда всички възрастни пациенти, като съвместно с другите доктори изготвяме последващ план на лечение.

Д-р Кирякова е главният детски лекар, който преглежда всички малки пациенти. Тя работи изцяло с ортодонтските лечения както с деца, така и с възрастни пациенти.

Д-р Елена Филипова лекува всички зъби ендодонтски, което означава че провежда кореново лечение на зъбите под микроскоп.

Възстановяванията (бондинг) на предните зъби и на задните участъци в нашата клиника е в ръцете на д-р Антон Иванов.

Д-р Нелия Димитрова е специалиста по пародонтология и кариесология.

Повече за нашия екип

Технологии и оборудване

Клиниката разполага със съвременна и модерна апаратура.

При нас можете да се възползвате от възможностите на следното оборудване:

  • Собствен рентгенов център за направата на рентгенови снимки и скенер;
  • Скенер за дигитално взимане на отпечатъци;
  • Дигитален принтер, които ни помага да изработим някои конструкции и апарати в рамките на деня.

Всички дентални машини са висок клас, разполагащ с дезинфекцираща система на шлаухите след всеки пациент и в края на работния ден.

Технологии и оборудване

Принципи и подходи

При посещението на нашата клиника , ще получите най-доброто лечение.

При първото си посещение, ще минете пълен преглед и съставяне на план на лечение, свързан с вашите индивидуални нужди.

Ние вярваме, че поддържането на здраво съзъбие е свързано с планирането на комплексно лечение, а не решаването на един единствен проблем на конкретен зъб, тъй като това води до задълбочаване на състоянието.

Добрият зъболекар трябва да следва непрестанно съвременните тенденции и да не спира да се усъвършенства. Само по този начин може да предостави най-доброто лечение на всички свои пациенти.

Методите ни на работа

Отзиви от нашите пациенти

Нашите изяви

Дентална клиника Киряков е носител на две награди Усмивка на годината, както и Дентален мениджър на годината.

Д-р Киряков е бил гост лектор на събития в областта на естетичната стоматология и имплантология.

Д-р Кирякова е единственият Platinum Elite провайдър на системата Invisalign в областите Хасково, Кърджали, Стара Загора и Бургас.

Всички наши изяви

Блог за дентална медицина и естетика

В нашия блог можете да откриете полезни теми, свързани с орално здраве и хигиена, зъболекарски процедури, зъбни проблеми, профилактика и лечение.

Всички статии са дело на нашите дентални специалисти, които имат за цел да предоставят на пациентите не само правилно лечение, но и добро разбиране за проблематиката, която ги касае.

Нашият дентален блог